Routebeschrijving

Ons adres:

Beeselseweg 6
6071 PM Swalmen
0475-501193
parkhofswalmen@kpnmail.nl

Routebeschrijving

Auto

Komend vanuit Roermond over de N271 rijdt u in Swalmen bij het derde verkeerslicht linksaf (richting centrum). Deze weg vervolgen tot over het spoor. Dan is het derde huis rechts het eindpunt.

Komend vanuit Venlo over de N271 rijdt u in Swalmen bij het tweede verkeerslicht rechtsaf (richting centrum). Dan is de route hetzelfde als de route vanuit Roermond.

Komend vanuit Kessel steekt u het veer over en rijdt richting Beesel. In Beesel de doorgaande weg vervolgen naar Swalmen. In de bebouwde kom ligt het huis aan de linkerzijde (het derde huis voor het spoor).

Trein

Komende met de trein verlaat u het station en gaat linksaf. Daarna gaat u linksaf over de spoorwegovergang en u bent al op de Beeselseweg. Het derde huis rechts is het eindpunt. De wandeltijd is slechts 2 minuten.

Bus

Komt u met de bus, stap dan uit bij de halte bij het centrum aan de Rijksweg. Vervolgens de weg nemen richting kerk. De Markt oversteken, rechtdoor over de Marktstraat en aan het einde rechtsaf over de Hoogstraat. Bij viersprong linksaf de Stationsstraat inlopen. Deze tot over het spoor volgen. Nu bevindt u zich op de Beeselseweg. Het derde huis rechts achter het spoor is uw einddoel. De wandeltijd is ongeveer 15 minuten.

Op deze dagen is onze tuin open:

Event Information:

 • do
  01
  jun
  2023

  Donderdag-openstelling tuin en museum

  13.00 - 17.00
nl_NLNL